Friday, 22 March 2013

Holla !

Assalamualaikum ... yeea ! tersangat lama tak visit blog ni .. miss you so much .. i'm sorry ..busy ..ceh mcm lah teruk sgt .. okay .. arrr , nak start camana niii....aigooo..ingatkan dah lupa password tapi cer try betul pula... hmmm , banyak sgt cerita .. dari A ke Z sampai tak tercerita..Okay..kita mula dgn Bismillah dulu okay ^_^ ..

Okay..hmmm .. firstly , kita tukar ok , ana to mira . okay mira baru ja habis exam ..dan resultnya ..sgt2 menyedihkan .. addmath dapat 40!! bio  52 .. hahaha..terserlah kebodohan disitu..takpalah malas dah nak ambik tau..okay ..cool down ~ tarik nafas kita start cerita baru..tarik nafas jgn lepas2 tau ^_^ tunggu habis cerita baru lepas ..cubalah buat .. kalau cerita pasal kawan2 mira semua sama jaa , kpop kpop kpop ..tak berubah .. okay .. last year pmr kan .. so result mira takberapa elok tapi , Alhamdulillah , mira bersyukur ..yg mira happy sgt geng mira .. syamimi ! dia dpat 9A .. hebat kan ? hmm , best friend mira si idi tu dapat 7 A . yg tu pun pandai ..tapi sedih dia kena masuk asrama .. so takleh la chat dah .. mira ada dapt teknik lebuhraya tapi hmmm mira rasa better duk sekolah lama .. ambik sains tulen .. gila susah...hmm , rasanya mira dah malas nak taip .. hahaha.. bye .. end with Alhamdulillah :)
Maalsalamah ! Assalamualaikum ..thanks for reading ! a big smile for you ! :D


No comments:

Post a Comment

aaaa , komen ? -.-